L'Escola Tabor de Santa Perpètua de Mogoda

Activitats AMPA

Des de fa molts anys, l’AMPA de l’Escola Tabor col·labora amb la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Santa Perpètua en l’organització d’un curset de natació pels als nens i nenes de l’Escola. Els cursets són oberts per tots els alumnes d’infantil i primària (i en cas que quedin places disponibles també pels alumnes de l’ESO). Normalment, es realitzen els divendres a la tarda des de començaments d’octubre fins a finals de maig.

Des del curs 2012-2013, l’AMPA col·labora amb l’empresa JAQUEMEMORY per tal que els alumnes de primària i secundària puguin aprendre a jugar a escacs sota la supervisió de jugadors experts.
Podeu trobar més informació a www.jaquememory.com

Un dels objectius de l’AMPA és oferir a les famílies un entorn adequat per tal de poder posar en comú les diferents vivències que es produeixen en el procés d’educació dels nostres fills i filles. Per aquest motiu, al llarg del curs intentem convidar a experts en diferents temes que puguin oferir orientacions i consells pràctics que facilitin aquest procés. Sovint aquestes xerrades compten amb el suport de l’Ajuntament, de la CCAPACC o d’altres associacions com ara l’associació Espirall. Si voleu que tractem algun tema en concret, poseu-vos en contacte amb nosaltres.

Des de fa uns quants cursos, hem recuperat una activitat amb una llarga tradició a l’Escola: la participació a la Cavalcada de Reis del nostre poble. Si els vostres fills/filles volen ajudar als Reis Mags a repartir felicitat (i caramels) pels carrers de Santa Perpètua, estigueu atents a les reunions informatives que s’organitzen a principis de curs.

Festa de la Primavera

L’AMPA col·labora activament en la organització de les festes de fi de curs tant de primària com de l’ESO i també participa en les activitats Pro-Viatge Fi de Curs dels alumnes de 4t d’ESO així com a la Festa Oberta que cada any organitza l’Escola.