fbpx
L'Escola Tabor de Santa Perpètua de Mogoda

Amb el nou curs inaugurem l’Aula STEAM

By 14 d'octubre de 2020General

Tot i que la instal·lació es va acabar el passat 12 de març, a causa del tancament de les escoles per la pandèmia de la COVID-19 no es va poder posar en funcionament aquesta nova aula de l’Escola Tabor.

Després de quatre mesos d’obres, els antics Taller de Tecnologia i Aula de Música s’han convertit en la nova aula STEAM. STEAM són les inicials de Science, Technology, Engineering, Arts and Maths. I aquestes són les matèries que es troben en aquesta nova aula.

Una aula en què els projectes tecnològics es barregen amb les teories científiques, els coneixements matemàtics i les possibilitats expressives de les arts. Un projecte en creixement i desenvolupament que aquests primers dies de curs ha començat les seves primeres passes, això sí, amb totes les mesures higièniques que l’actualitat ens imposa.

Robots, realitat virtual, gamificació, impressora 3D, programes i aplicatius conflueixen en aquest espai en què sobretot es persegueix la millora del pensament computacional i les capacitats d’expressió plàstica.

Altres notícies de l'escola