fbpx
L'Escola Tabor de Santa Perpètua de Mogoda

La il·lusió i l’entusiasme creixen a l’Escola

By 26 d'abril de 2018General

El conferenciant Juanjo Fernández va oferir una xerrada sobre la il·lusió i l’entusiasme a la família i a l’escola, en el marc del Cicle de conferències del Cinquantenari de l’Escola Tabor.

El passat dimarts 24 d’abril, amb el suport i patrocini de l’AMPA Escola Tabor, Juanjo Fernández, pensador i escriptor especialitzat en temes educatius i col·laborador del suplement Ara criatures del diari Ara, va pronunciar una interessant xerrada sobre aquestes emocions no només a la institució escolar sinó també en el sí de les famílies.

 

L’entusiasme és allò que ens permet fer proeses i convé tenir presents que la nostàlgia, el cinisme, la superficialitat, l’apatia o el determinisme en són els seus enemics declarats. Ells ens proposa invertir en “i+e” com les empreses ho fan en “R+D+I”.

 

Les seves recomanacions passen per marcar-se fites il·lusionadores i sobretot viables, ser pacients i deixar que els fills practiquin i provin, animar-los a anar més enllà del que se’ls demana i sobretot tenir esperança en el futur.

 

Els assistents van poder gaudir de l’entusiasme d’aquest comunicador a l’hora de transmetre els seus pensaments i sortir convençuts que aquests valors importen en el nostre dia com a autèntics motors de progrés, tant personal com social.

 

Altres notícies de l'escola

Els alumnes de 3r d’ESO participen a les Jornades Esportives Intercentres

| Secundària | No Comments

Els estudiants de3r d’ESO de Santa Perpètua van gaudir d’una jornada esportiva i lúdica en els equipaments esportius del municipi.

Roma caput mundi

| Secundària | No Comments

Els alumnes de 4t d’ESO van fer el seu viatge de final d’etapa a Roma.

Educació Infantil se’n va al parc

| Infantil | No Comments

Per a finalitzar el trimestre i celebrar l’arribada de la Primavera els alumnes de la classe dels Esquirols, Elefants i Xais van anar al Parc central.

Antoni Gaudí visita la Sagrada Família i el Parc Güell

| Secundària | No Comments

El dia 19 de març els alumnes de la classe Antoni Gaudí van fer una visita guiada a la Sagrada Família i el Parc Güell.