fbpx
L'Escola Tabor de Santa Perpètua de Mogoda

La il·lusió i l’entusiasme creixen a l’Escola

By 26 d'abril de 2018General

El conferenciant Juanjo Fernández va oferir una xerrada sobre la il·lusió i l’entusiasme a la família i a l’escola, en el marc del Cicle de conferències del Cinquantenari de l’Escola Tabor.

El passat dimarts 24 d’abril, amb el suport i patrocini de l’AMPA Escola Tabor, Juanjo Fernández, pensador i escriptor especialitzat en temes educatius i col·laborador del suplement Ara criatures del diari Ara, va pronunciar una interessant xerrada sobre aquestes emocions no només a la institució escolar sinó també en el sí de les famílies.

 

L’entusiasme és allò que ens permet fer proeses i convé tenir presents que la nostàlgia, el cinisme, la superficialitat, l’apatia o el determinisme en són els seus enemics declarats. Ells ens proposa invertir en “i+e” com les empreses ho fan en “R+D+I”.

 

Les seves recomanacions passen per marcar-se fites il·lusionadores i sobretot viables, ser pacients i deixar que els fills practiquin i provin, animar-los a anar més enllà del que se’ls demana i sobretot tenir esperança en el futur.

 

Els assistents van poder gaudir de l’entusiasme d’aquest comunicador a l’hora de transmetre els seus pensaments i sortir convençuts que aquests valors importen en el nostre dia com a autèntics motors de progrés, tant personal com social.

 

Altres notícies de l'escola

El cicle superior, al Museu i a l’Aquàrium

| Primària | No Comments

Les classe de Garbí (EP5) i Llevant (EP6) van realitzar un taller a l’Aquàrium i al Museu d’Història de Catalunya.

Estarem a la final!

| Primària | No Comments

Alumnes de Primària de l’Escola Tabor representaran la comarca del Vallès Occidental als Jocs Florals de Catalunya.

Llevant participa a la Fira de robòtica de la Fundació Tr@ms

| Primària | No Comments

Uns quants alumnes de Llevant (EP6) han participat a la fira de robòtica organitzada per la fundació Trams a l’escola Paidos.

Què fa l’Escola Tabor per a un món millor?

| General | No Comments

Hem inclòs a la nostra pàgina web una pestanya amb les actuacions de l’Escola Tabor pel que fa a la seva responsabilitat social i mediambiental.