L'Escola Tabor de Santa Perpètua de Mogoda

El servei de menjador, a examen

By 3 de març de 2021General

El passat mes de febrer vam fer arribar una enquesta a les famílies sobre el servei de menjador. Els oferim les principals conclusions.

Hem rebut 97 respostes (27 d’Educació Infantil, 54 d’Educació Primària i 16 d’Educació Secundària Obligatòria). Un 75% de les respostes són d’alumnes que es queden entre 2 i 5 dies per setmana, la qual cosa entenem que fa molt fiables aquests resultats.

Pel que fa al menú, un 60% el considera equilibrat i un 75% entre variat i nutricionalment variat i quant a la manera de presentar el menjar, el 75% opta per fer-ho en plats (com fem nosaltres) en detriment de les safates amb diferents apartats.

El 65% dels enquestats considera encertat l’actual sistema de cobrament per mitjà de tarifes planes mensuals introduït des de començament de curs.

A gairebé el 60% dels alumnes els agrada el menjar i a un 20% els agrada molt.

Pel que fa a l’atenció de mestres i monitors, un 75% dels enquestats la considera bona o molt bona a l’estona del menjar i aquesta valoració és similar pel que fa a l’atenció posterior o anterior al moment de menjar.

Pel que fa a la introducció de noves pràctiques, hi ha una majoria que opta per la introducció de pasta i arròs integral seguida de l’opció pels làctics sense sucre. Altres innovacions, com la tendència al plat únic o la introducció de menjars d’altres cultures, no han estat tan apreciades.

Pel que fa a la resposta davant la negativa de l’alumne/a a menjar, guanyen les opcions de tastar-lo encara que no li agradi i oferir una petita quantitat pactada; les opcions extremes (que no mengi res / que s’ho hagi de menjar tot) són minoritàries.

Gràcies al resultat d’aquesta enquesta, ja en el menú corresponent als mesos de març i abril de 2021 hem introduït algunes variacions com la pasta integral, el dia que de postres oferim productes làctics o la possibilitat de canviar aquest làctic per una peça de fruita.

Al llarg dels darrers cursos, seguint indicacions del Departament de salut i de la nostra nutricionista, hem anat reduint, per exemple, el consum de carns vermelles i introduint major quantitat de proteïna vegetal; ara són presents als nostres menús aliments com les hamburgueses de llegums o els bunyols de bròquil.

Agraïm els comentaris i observacions personals que ens ajuden a millorar el servei i fixar-nos en detalls que, de vegades, se’ns poden escapar per rutinaris.

porn - porn - porn - porn - porn - porn - porn - porn - porn - porn
porn - porn - porn - porn - porn - porn - porn - porn - porn - porn
porn - porn - porn - porn - porn - porn - porn - porn - porn - porn
porn - porn - porn - porn - porn - porn - porn - porn - porn - porn
porn - porn - porn - porn - porn - porn - porn - porn - porn - porn - porn
aflam top sexexvedio.bizxhamaster.bizdesisexvideos.codesiporn.watchxvideo2.bizxsextube.copornporno