fbpx
L'Escola Tabor de Santa Perpètua de Mogoda
Escola Tabor Serveis

Serveis

#serveisTabor

Una escola més enllà de les aules.

Fomentem hàbits saludables pel que fa a l’alimentació, tant en les recomanacions que fem quant als esmorzars que els alumnes porten de casa com en una acurada revisió (per part de la nostra nutricionista i el Departament de Salut) dels menús escolars del servei de menjador, comptant amb cuina pròpia.

Des de Secretaria i Administració estem a disposició de les necessitats de les famílies durant tota la jornada escolar, atenent de manera personalitzada les gestions, les consultes i els dubtes.

Per a les entrevistes entre tutors i famílies comptem amb un horari ampli que facilita la conciliació de la vida laboral i personal.   

• Oferim serveis a les famílies atesos per l’equip docent de l’escola com l’acollida matinal (des de les 7:45 del matí), de migdia i de tarda (fins a les 18:00).

• Disposem d’un ampli ventall d’activitats extraescolars gestionades per l’escola en col·laboració amb empreses externes: iniciació esportiva, balls, dansa, ukelele, cant, aquarel·la, mecanografia, robòtica, natació (a la Piscina municipal), escacs, anglès i llengua alemanya. 

• Amb el Casal d’estiu, gestionat per la pròpia escola i dut a terme per membres de l’equip docent, facilitem a les famílies la gestió de les vacances escolars; el Casal ocupa els finals de juny i el mes de juliol. 

Disposem d’un servei per a aparcar vehicles no motoritzats per als alumnes que fomenta la utilització de mitjans de transport sostenibles. 

Som un espai cardioprotegit. Al vestíbul de l’escola hi ha instal·lat un aparell DEA per a emergències cardíaques, no només per als usuaris de les nostres instal·lacions, sinó també per a possibles accidents a prop de l’escola. 

Comptem amb un aparell específic Lifevac per resoldre els casos d’asfíxia per ennuegament que es poden donar tant a les hores del servei de menjador com en altres moments de l’escola. 

Totes les aules de l’escola estan equipades amb aparells d’aire condicionat que faciliten l’estada a les classes, utilitzat de manera sostenible.  

OFERTA EDUCATIVA

Educació Infantil

Més informació

Educació Primària

Més informació

Educació Secundària

Més informació