fbpx
L'Escola Tabor de Santa Perpètua de Mogoda

Una rua ben anima(la)da

By 4 de març de 2019Infantil, Primària

Carnestoltes omple de colors els carrers del voltant de l’escola amb unes comparses ben animals.

El passat divendres 1 de març els alumnes d’Educació Infantil i Primària van omplir els carrers i places del voltant de l’escola amb les seves comparses. Cada classe anava disfressada d’un animal i entre tots van crear un ecosistema ben curiós.

 

Com no podia ser d’altra manera, els Esquirols, els Elefants i els Xais es van vestir com el nom de la classe. I a Primària ànecs, lleons, marietes, aranyes i meduses anaven ocupant els carrers amb l’acompanyament d’uns flamencs que amb els seus instruments posaven banda sonora a la nostra particular Arca de Noé.

 

En la confecció de les disfresses d’aquest curs pràcticament no s’hi ha utilitzat plàstic i el feltre, tallat i cosit pels alumnes i els seus mestres, ha estat la base de la disfressa.

 

Una munió de pares, mares, avis, familiars, coneguts i saludats han envoltat aquesta colla d’animals que passejava pels nostres carrers i com en un safari els han disparat milers de… fotografies i gravacions.

Altres notícies de l'escola

Avis i nets omplen el pati de l’escola

| Infantil | No Comments

Després de dos cursos en blanc per les restriccions de la pandèmia de la COVID-19, avis, nets i mestres han omplert el pati de l’escola per celebrar una nova edició de la nostra Festa dels Avis.

“Guess the animal” i “recipes” en xarxa

| Infantil, Primària | No Comments

Els alumnes de la classe dels Xais (EI5) i de la classe de Tramuntana (EP4) han compartit i han intercanviat experiències amb altres escoles de la Fundació Tr@ms per tal de potenciar l’ús de l’anglès en contextos reals.

El rap de Gregal guanya un Premi Sambori

| Primària | No Comments

Els alumnes de la classe de Gregal (3r de Primària) han obtingut un Premi Sambori pel seu rap de l’aparell locomotor.

Set alumnes de l’Escola Tabor a les primeres places de la Prova Cangur

| Primària, Secundària | No Comments

Cada curs els alumnes de la nostra Escola (des de 5è de Primària fins a 4t d’ESO) participen a la Prova Cangur, que promociona la Societat Catalana de Matemàtiques. En els darrers dies se n’han publicat els resultats i set alumnes de l’Escola han quedat entre el 6% amb millors resultats de tots els participants en la seva categoria.