fbpx
L'Escola Tabor de Santa Perpètua de Mogoda

“Per tu, per tots”, objectiu del curs 2019/20

By 24 d'octubre de 2019General

El dijous 24 d’octubre es va presentar l’objectiu general de l’Escola Tabor per al curs 2019/20.

El compromís personal davant els problemes socials, culturals i mediambientals serà l’objectiu general de l’Escola Tabor per al curs actual. La presentació de la campanya va tenir lloc al pati de l’escola amb la presència de tots els alumnes i el personal del centre. El grup impulsor de la campanya va explicar les línies mestres que es preveuen treballar durant aquest curs.

Una de les finalitats descrites en el Model de persona de l’Escola Tabor és fer persones socialment compromeses amb el seu entorn proper, tant en l’àmbit social com en el mediambiental. Durant aquest curs 2019/20 es preveuen una sèrie d’accions encaminades a despertar entre els alumnes aquesta sensibilitat i moure’ls a prendre iniciatives per pal·liar-ne els efectes negatius i millorar una mica, d’aquesta manera, el món que els envolta de més a prop.

Com a inici dels actes, una guardiola va anar recollint frases al·lusives al tema d’activistes reconeguts com Malala, Gandhi o Rosa Sensat entre d’altres. Els alumnes de sisè de Primària van cantar la que serà la cançó d’aquest any relacionada amb aquesta temàtica. Finalment, es va lliurar un record a les alumnes que han ideat el lema, Meritxell Ramos, de 4t d’ESO, i el logotip, Noa Perálvarez, de 6è de Primària.

Altres notícies de l'escola

Les tutories del curs 2022/23

| General | No Comments

Ara que hem acabat el curs escolar 2021/22 ja comencem a preparar el curs 2022/23. I aquestes seran les tutories del proper curs.

Acabem el curs 2021/22

| General | No Comments

Durant tot el dimecres 22 de juny l’Escola ha acollit les activitats habituals que marquen el final del curs escolar.

Els alumnes de Llevant “Passem a Secundària”

| Primària | No Comments

Com cada final de curs, els alumnes de la classe de 6è de Primària van celebrar la festa que marca el seu pas de l’Educació Primària a l’Educació Secundària Obligatòria.

75 donacions que salven 225 vides

| Primària | No Comments

El dimecres 1 de juny els alumnes de la classe de Tramuntana (4t de Primària) van col·laborar amb el Banc de Sang i Teixits en una nova edició de la campanya de donació de sang.