fbpx
L'Escola Tabor de Santa Perpètua de Mogoda

Sant Jordi, festa, premis i publicació

By 23 d'abril de 2021General

La festa de Sant Jordi és una de les fites importats del curs. El Dia del patró de Catalunya i el Dia del Llibre han estat sempre dues celebracions importants a l’escola. I aquest any hem reprès els seus actes, adaptats, com no podia ser d’altra manera, a la situació actual.

Malgrat els grups bombolla i les mesures higièniques, a l’Escola Tabor hem pogut celebrar la Diada de Sant Jordi. Hem pogut fer gairebé totes les activitats habituals, mancant, això sí, la convivència física de tota l’escola reunida al pati o a l’Esplai La Fusteria.

En primer lloc, el Govern d’escola ha presentat la publicació d’aquest curs: “SANT JORDI EN MANDALES”, fruit del treball dels alumnes i el personal de l’escola. La llegenda i els seus personatges se’ns presenten en aquesta ocasió en format de mandales, que, com no, hauran d’omplir de color tots aquells a qui arribi a les mans. I de pas, aprofitarem els beneficis terapèutics que s’atribueix a aquesta activitat.

A continuació hem lliurat els premis a diferents concursos que culminen aquest 23 d’abril.

A 1r de Primària els alumnes de Ponent dibuixen punts de llibre amb roses dibuixades. La Daniela González ha obtingut el primer premi, la Leia Gómez el segon i la Leire Domínguez el tercer.

A 2n de Primària els nens i nenes de Xaloc han fet dracs amb fang. I la Júlia Merino ha obtingut el primer premi, l’Antonio García el segon i la Laia Gómez el tercer.

En els Jocs Florals de 3r de Primària, a la classe de Gregal, el premi a la il·lustració ha estat per a Mariona Soler, el primer premi de poesia per a Elsa Bermejo, el segon per a Arlet Hernández i el tercer per a Rubén Carbajo.

En els Jocs Florals de 4t de Primària, alumnes de Tramuntana, el premi a la il·lustració ha estat per a Nil Solano, el primer premi de poesia per a Gerard Solano, el segon per a Álvaro Barriga i el tercer per a Noa Sanz.

En els Jocs Florals de 5è de Primària, nens i nenes de Garbí, el premi a la il·lustració ha estat per a Martina Bonàs, el primer premi de poesia per a Amalia Parfene, el segon per a Pol Mateo i el tercer per a Asha Camarena.

En els Jocs Florals de 6è de Primària, nois i noies de Llevant, el premi a la il·lustració ha estat per a Martina Vidal, el primer premi de poesia per a Irina Calero, el segon per a Paula Ceniceros i el tercer per a Biel Sánchez.

Els alumnes de la classe de 1r d’ESO, Antoni Gaudí, han fet roses en volum. El primer premi ha estat per a Pol Balletbó, el segon per a Joana López i el tercer per a Daniela Lauria.

A 2n d’ESO, la classe Pau Casals, el concurs de dracs de paper ha estat guanyat per Iker de la Cruz, seguit per la Maricielo Baltodano en segon lloc i Jailín Ambrosio en tercer.

I a la classe Joan Maragall, 3r d’ESO, el primer premi dels poemes visuals ha estat per a Emma Cruz, el segon per a Carlos García i el tercer per a Víctor Rodríguez.

Finalment, s’ha notificat que la Jana Ruiz, de Gregal, en Biel Puga i Emma Cruz (de Joan Maragall) i Berta Villagrasa (Edward Jenner) s’han classificat pe a la final del Vallès Occidental del Certamen de Lectura en Veu Alta.

Alhora, Chloe Darriba, de Gregal, i Daniela de Blas, d’Edwarde Jenner, han obtingut guardons en els Premis Primavera que lliura l’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda.

I, finalment, en els Premis Sambori 2021 que organitza Òmnium Cultural, Lucía Morral, de la classe de Xaloc, ha obtingut el primer premi de la seva categoria (Cicle Inicial de Primària) i Abril del Valle el tercer premi en aquesta mateixa categoria. I Joina Vinyals ha quedat tercera de la seva categoria de Cicle Mitjà de Primària.

Felicitats a tots els Jordis i Jordines, a tots els premiats i totes les premiades. I per extensió a tots els que formem l’Escola Tabor en aquesta diada tan i tan especial per a la nostra escola, pel nostre país i pel món de la cultura.

Altres notícies de l'escola

Compte enrere cap a Carnaval

| General | No Comments

Les classes d’Infantil i Primària preparen la festa de Carnaval.

La classe de Gregal canta per als avis

| Primària | No Comments

El dimecres 1 de febrer els alumnes de Gregal (EP3) van anar a cantar a la residència d’avis La Florida.

Un any més celebrem el DENIP

| General | No Comments

El 30 de gener se celebra mundialment el Dia Escolar de la No-violència i la Pau.

El Seminari d’Usos Lingüístics en l’Àmbit Educatiu fa les seves propostes

| General | No Comments

Des de començament de curs un grup de docents de l’Escola Tabor ha estat treballant al voltant dels usos lingüístics a la nostra escola.

Els Esquirols van a l’escola bressol (de visita)

| Infantil | No Comments

El passat dimarts 20 de desembre els Esquirols (EI3) van anar a la Llar d’Infants de Can Folguera per retrobar-se amb algunes de les seves mestres de quan eren petits.

Les famílies compleixen; el Departament d’Educació…

| General | No Comments

Gràcies a les aportacions de les famílies a través de les seves quotes les escoles concertades podem funcionar dia rere dia, curs rere curs. Mentrestant, el Departament d’Educació va tard en les seves obligacions, menysté els alumnes de les escoles concertades i difon als mitjans de comunicació actuacions que no són del tot certes.

El Claustre de l’Escola Tabor renova l’Estratègia Digital de Centre

| General | No Comments

Bona part dels esforços en formació que fa el Claustre de l’Escola Tabor se centren aquest curs en una Formació Interna de Centre que persegueix actualitzar la nostra Estratègia Digital de Centre (EDC).

Anem a l’Auditori de Barcelona

| Infantil, Primària | No Comments

El dimarts 10 de gener els alumnes de Gregal (EP3) i Tramuntana (EP4) van assistir a un concert de la Jove Orquestra Nacional de Catalunya a l’Auditori de Barcelona, on van poder veure de prop els instruments d’una orquestra.

La Cavalcada de Reis acaba a l’Escola

| Infantil, Primària | No Comments

El passat 5 de gener moltes famílies de l’AMPA van participar en la Cavalcada de Reis de Santa Perpètua, renovant la seva implicació amb el les activitats del nostre municipi. I quan vam retornar a l’Escola el dia 9, els Reis ens hi havien deixat algunes coses…

Una festa de Nadal com les de sempre

| General | No Comments

Tanquem el primer trimestre del curs amb la Festa de Nadal.